Tuinkamer


Echt genieten van het buitenleven, doe je in jouw eigen tuinkamer. Met een glazen schuifwand, breng je buiten naar binnen en zit je altijd warm en droog. En met een heerlijke kachel kun je het hele jaar door genieten van je tuin. 

 

Wat je wensen ook zijn, samen kijken we wat er voor jou mogelijk is binnen het beschikbare budget. Met onze kennis over materialen en door het toepassen van maatwerk, komen we tot een gepaste oplossing die aansluit bij jouw tuin.  


Tuinhuis


Een tuinhuis heeft een speciaal doel, het is belangrijk dat het tuinhuis voldoet aan dat doel. We kunnen je wensen dan ook omzetten naar een concreet tuinhuis in een stijl die bij jou past. Wij zijn dé specialist voor het persoonlijk ontworpen tuinhuis.

 

In onze timmerwerkplaats wordt jouw tuinhuis precies volgens je wensen en afmetingen gemaakt. Hierbij zijn heel veel verschillende stijlen, modellen, en materialen mogelijk. Daarnaast werken wij samen met leveranciers zoals Woodvision en Trendhout, zij leveren een uitgebreid assortiment standaard tuinhuizen. 


Overkapping


Overkappingen zijn er in veel stijlen, soorten en maten. Douglas hout wordt hierbij veel gebruikt en ziet er echt prachtig uit. Maar ook met vurenhout is het mogelijk om een prachtige overkapping te realiseren.

 

Hou je van landelijk of meer modern? Wij maken de overkapping volledig naar jouw wensen en ideeën. Samen komen we tot een persoonlijk ontwerp en maatvoering voor je overkapping. 


Carport


Een carport is de ideale oplossing om jouw auto droog te zetten. Het beschermt tegen alle weersomstandigheden en zo hoef jij het ijs niet meer van je ramen te krabben. 

 

Het liefst heb je een carport die aansluit bij de stijl van jouw huis. Daar kunnen wij voor zorgen. Zoals hier, waarbij we de deuren van de garage eveneens prachtig hebben weggewerkt. 

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

 

 


HoutvanBuiten

De Hoefse Weg 9 

5512 CH Vessem 

KVK: 82898553

Download
Privacyverklaring
privacy verklaring.pdf
Adobe Acrobat document 119.3 KB

maandag t/m vrijdag

8:00 - 16:30 uur

zaterdag

8:00 - 12:30 uur

 

 

In verband met de bouwvakantie zijn wij gesloten van 19 juli t/m 10 aug

 

 

 

 

 

0497-59 17 20

info@houtvanbuiten.nl

www.houtvanbuiten.nl

 BTW-nummer: NL862646054B01 

Download
Informatieblad
informatieblad_HoutvanBuiten.pdf
Adobe Acrobat document 369.3 KB